ÖĞRENCİLERİMİZE SORDUK: NASIL DERS ÇALIŞIYORSUNUZ, RUTİNLERİNİZ NELER? ( BÖLÜM 6 )

"ÖĞRENCİLERİMİZE SORDUK: "NASIL DERS ÇALIŞIYORSUNUZ, RUTİNLERİNİZ NELER?" konulu yazımız 5. Bölümü ile  devam ediyor. . Bölümün konuğu 12/C sınıfı öğrencisi Tuana AKYÜZ...

Merhaba ben Tuana,

Haftanın 7 günü hafta sonu ve hafta içi  dahil olmak üzere 5 gün okulumun canlı derslerine ve haftasonu dershanemin  canlı derslerine katılıyorum. Daha sonra derslerime başlamadan önce odama geçip kafamı kurcalayacak  odaklanmama engel olcak her ne varsa onları kaldırıyorum ve o gün canlı derslerde işlediğim konuları tekrar edip önemli yerleri kendime göre notlar alıyorum.

17-12-2020

Tyt sınavına yönelik Türkçe den gün içinde 40 45 soru paragraf sorusu çözmeye özen gösteriyorum. Tarih Din ve Coğrafya dersleri için dershanemin ek soru çözüm derslerine katılıp soru çözüyorum.

17-12-2020

Ayt kısmı için hergün düzenli Grammer çalışıyorum çalıştığım grammer konuları üzerine konu testi çözüyorum.

Vocabulary için o gün gördüğüm kelimeleri not alıyorum ve gece yatmadan önce göz gezdiriyorum. Reading için ise yardımcı kaynaklardan günlük olarak sayısını artırmaya çalışarak soru çözmeye çalışıyorum.  Ayrıyeten bende etkili olan kendimi öğretmen yaparak sanki karşımda biri varmışcasına konuyu pekiştirmek için anlatıyorum ve uzun uzun notlar alıyorum. Bu şekilde daha iyi anlıyorum.

21-12-2020

Teneffüs aralarında ise 30 dakika ders 10 dakika molalarda kendime zaman ayırıp hava almak v.b şeyler yapıyorum.

Önceki bölümler :

ÖĞRENCİLERİMİZE SORDUK: '' NASIL DERS ÇALIŞIYORSUNUZ, RUTİNLERİNİZ NELER? " ( BÖLÜM 1 )

ÖĞRENCİLERİMİZE SORDUK: "NASIL DERS ÇALIŞIYORSUNUZ, RUTİNLERİNİZ NELER?" ( BÖLÜM 2 )

ÖĞRENCİLERİMİZE SORDUK: " NASIL DERS ÇALIŞIYORSUNUZ, RUTİNLERİNİZ NELER?" (BÖLÜM 3 )

ÖĞRENCİLERİMİZE SORDUK: " NASIL DERS ÇALIŞIYORSUNUZ, RUTİNLERİNİZ NELER?" ( BÖLÜM 4 )

ÖĞRENCİLERİMİZE SORDUK: " NASIL DERS ÇALIŞIYORSUNUZ, RUTİNLERİNİZ NELER?" ( BÖLÜM 5 )

Yayın: 21.12.2020 - Güncelleme: 17.01.2021 00:26 - Görüntülenme: 432