T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ÇANAKKALE / EZİNE - Ezine Celalettin Topçu Anadolu Lisesi

YÜZ YÜZE EĞİTİM SINIF LİSTELERİ...

ÖĞRENCİLERİMİZE ÖNEMLE DUYRULUR:

Öğrenciler okulun web sitesinde yayımlanan "HİBRİT EĞİTİM DERS PROGRAMI" doğrultusunda yüz yüze dersler işlenecektir. Öğrencilerimizin ders programını dikkatlice incelemeleri, derslerin tarih ve saatlerini doğru tespit etmeleri önemlidir. Yüz yüze derslerimiz, programda da belirtildiği üzere PERŞEMBE ve CUMA günleri yapılacak olup derslerimiz sabah 8.40 öğleden sonra 13.50'de tamamlanacaktır. Uzaktan Eğitim ders saatlerinde herhangi bir değişiklik olması durumunda ilgili dersin öğretmeni tarafından ilgili sınıf ya da sınıflara duyuru yapılacaktır.

COVİD-19 pandemisi sebebiyle öğrencilerimizin okula MASKE takarak gelmeleri, okul bahçesinde ve içinde SOSYAL MESAFE ve HİJYEN kuralına uymaları zorunludur.

ÖĞRENCİLERİMİZ  OKULA ÜNİFORMALARIYLA GELECEKLERDİR.

Öğrencilerimizin sınav saatinden 15 DAKİKA ÖNCE okul bahçesinde SOSYAL MESAFE ve MASKE kurallarına dikkat etmek suretiyle hazır bulunacaklardır. Öğrencilerimizin sınav öncesinde HES kodlarını almaları ve okul idaresine bildirmeleri zorunludur. Öğrencilerimiz okul binasına MASKE KONTROLÜ ve VÜCUT SICAKLIĞI ÖLÇÜMÜ yapılarak alınacaklardır.

Ders süresi 30, teneffüs arası 10 dk. olacak şekilde program düzenlenmiştir.

Öğrencilerimiz okula gelirken kalem, silgi vb. bireysel eşyalarını getirmelidir. Bulaş riski dolayısıyla öğrenciler arasında kalem, silgi alışverişi yapılmayacaktır.

Öğrencilerimiz derslerine AYNI SINIFTA, AYNI ÖĞRENCİ GRUBUYLA ve AYNI SIRADA OTURARAK GİRECEKTİR.

Öğrencilerimizin yanlarında YEDEK MASKE bulundurmaları gerekmektedir.

 Öğrencilerimiz okul içinde değişik yerlere yerleştirilmiş dezenfektanları okula ve sınıfa her girişlerinde kullanmak suretiyle EL HİJYENLERİNİ sağlayacaklardır.

 Kendisinde veya aile bireylerinden birinde herhangi bir soğuk algınlığı belirtisi olan öğrencimiz okula gelmemesi ve durumunu okul idaresine bildirmesi gerekmektedir.

Okul ders bitimiyle günü tamamlayan öğrenciler kişisel eşyalarını toplayarak okul içinde ve bahçesinde zaman geçirmeden okuldan ayrılacaklardır.

 

Yüz yüze eğitime katılacak olan sınıfların listesi için tıklayınız.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 13.06.2021 - Güncelleme: 13.06.2021 12:26 - Görüntülenme: 557
  Beğen | 2  kişi beğendi