EBA CANLI DERS UYGULAMASINDA YAŞANAN SORUNLAR VE ÇÖZÜMLERİ

Kas

Birleşmiş Milletler'in 1992 yılında almış olduğu karar sonrası "Uluslararası Engelliler Günü" olarak ilan edilen 3 Aralık, o gün itibariyle tüm dünyada engelli insanların sorunlarına dikkat çekmek ve onları daha iyi anlayabilmek amacı ile belirlenmiş bir gün.

Kas

Okulumuz Rehber Öğretmeni Gülşah MARAŞ TAŞKIN tarafından "Lise de Alan Seçimi" konulu çevrim içi sunum yapıldı.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında okulumuz öğrencileri ''24 Kasım Öğretmenler Günü Oratoryosu''nu seslendirmişlerdir. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür eder; yarınlara ışık tutan, emek veren bütün fedakar öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutlarız.

Kas

Okulumuz Yardımcı Personelleri Yüksel KARAÖZ, Penbe İŞCEN, Ayşe DURMUŞ ve Adile GÜLER tarafından hazırlanan pasta ikramı ile 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladık. Ayrıca Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu üyelerinin okulumuz öğretmenlerine ithafen göndermiş oldukları çiçek de günümüze mutluluk kattı.

Geleceğe ışık tutan, fedakarca emek veren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun!

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle ilçemizde gerçekleşen programda:

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Orhan AKMAN  Atatürk Anıtına çelenk sundular.

Kas

Öğretmenler; Cumhuriyetin fedakar öğretmen ve eğitimcileri, yeni nesli sizler yetiştireceksiniz. Ve yeni nesil sizin eseriniz olacaktır. Eserin kıymeti, sizin beceriniz ve fedakarlığınızın derecesiyle orantılı olacaktır. Cumhuriyet; fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli ve yüksek karakterli koruyucular ister. Yeni nesli, bu özellik ve kabiliyette yetiştirmek sizin elinizdedir... Sizin başarınız Cumhuriyetin başarısı olacaktır.