ERASMUS+ PROJESİ ÖĞRENCİLERİMİZİN HOLLANDA GEZİSİ

23-27 Mart 2015 tarihleri arasında proje ortağımız olan Hollanda'nın Delft şehrindeki Grotiuscollege kısa süreli öğrenci değişimi etkinliği yapılmıştır. Etkinliğe 8 kişi(iki öğretmen,altı öğrenci) olarak katılım sağladık ve katılım belgelerimizi aldık.

• Hollanda'daki bu kısa süreli öğrenci değişimi esnasında öğrencilerimiz tarafından wikideki soru-cevaplardan faydalanarak hazırlamış oldukları tüm proje ortaklarının yemek kültürünü tanıtan Gastronomi ile ilgili slayt yine öğrencilerimiz tarafından ortaklarımızın öğretmen ve öğrencilerine sunum olarak yapılmıştır. Diğer ülkelerde, festivaller, şehir ve ülke tanıtımları, ülkelerin tarihi, coğrafyası ve okul eğitimleri hakkında sunum yapmışlardır.
Yayın: 15.11.2015 - Güncelleme: 05.12.2019 11:54 - Görüntülenme: 4194