ÖĞRENCİLERİMİZE SORDUK:

Öğrencilerimizin Uzaktan Eğitim sürecinde  "ÖĞRENCİLERİMİZE SORDUK: "NASIL DERS ÇALIŞIYORSUNUZ, RUTİNLERİNİZ NELER?" konulu haberlerimizi 3 bölüm halinde  yapmıştık.

Önceki bölümler :

ÖĞRENCİLERİMİZE SORDUK: '' NASIL DERS ÇALIŞIYORSUNUZ, RUTİNLERİNİZ NELER? " ( BÖLÜM 1 )

ÖĞRENCİLERİMİZE SORDUK: "NASIL DERS ÇALIŞIYORSUNUZ, RUTİNLERİNİZ NELER?" ( BÖLÜM 2 )

ÖĞRENCİLERİMİZE SORDUK: " NASIL DERS ÇALIŞIYORSUNUZ, RUTİNLERİNİZ NELER?" (BÖLÜM 3 )

Bugün ise bu yazımızın 4. bölümü ile belirlediğimiz bir diğer öğrencimizden konu hakkındaki fikirlerini aldık.

Merhaba arkadaşlar, ben Fatma Yaprak EROL.

Bu zor dönemde nasıl ders çalıştığımı size anlatmak istedim. Canlı dersler çok uzun sürdüğü için biraz zorlanıyoruz.17-12-2020

Canlı dersler bittikten sonra o günkü bütün derslerin notlarını alıyorum ve derste yaptığımız örnekleri ben tekrardan kendim çözüyorum. Takıldığım konu olunca YouTube'den konu anlatımını izliyorum. Sonra Ebaya giriyorum ve öğretmenlerimin attığı çalışmaları yapıyorum. 17-12-2020

Çok zamanım kalmıyor ama tekrar yaptıktan sonra TYT ye çalışıyorum. İlk olarak bilmediğim konu hakkında YouTube'den videolar izliyorum unuttuğum formülleri bir kâğıda yazıp ezberliyorum. Soru bankasından sorular çözüyorum. Her akşam en az 1 test paragraf sorusu çözmeye çalışıyorum.

Sonra da biraz kitap okuyup çalışmamı tamamlıyorum. Hafta sonu daha verimli çalıştığımı düşünüyorum. Bu çalışmamı düzenli bir şekilde devam ettirmeye çalışıyorum.

17-12-2020

Çalışarak hedeflerimize ulaşmamız lazım.

Yayın: 18.12.2020 - Güncelleme: 05.01.2021 16:18 - Görüntülenme: 499