MATEMATİK KÖYÜ GEZİMİZ

Okulumuz 11. ve 12. sınıf öğrencileri Matematik Öğretmenleri Arzu ARISAL ve Burcu Zeynep AYAR rehberliğinde Kaz Dağları Matematik Köyü'nün Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Dardanos Yerleşkesi'nde gerçekleştirdikleri Kur Sistemi ile Pratik Matematik eğitimine katıldılar. Eğitimi Kaz Dağları Matematik Köyü'nün kurucusu Matematik Öğretmeni Fatih KARAYİĞİT gerçekleştirildi.

Öğrencilerimiz hocamızın sistemi ile TYT sınavında her sene sorulan sorulara farklı bir bakış açısı kazanmak adına 9:30 - 13-00 arasında etkileşimli ders aldılar. Eğlenceli geçen dersin ardından yerleşke piknik alanında piknik yaptılar. Ardından öğretmenlerimiz eşliğinde ok atma sporunu deneyimleyen öğrencilerimiz voleybol ve basketbol maçları yaptılar. Gezimiz Dardanos Yerleşkesi'nin muhteşem doğası eşliğinde deniz kenarında ve lavanta bahçesinde yürüyüş ile tamamlandı.

Matematik KöyüMatematik KöyüMatematik KöyüMatematik KöyüMatematik KöyüMatematik Köyü

Yayın: 31.05.2023 - Güncelleme: 31.05.2023 15:41 - Görüntülenme: 642