Etiket Sonuçları: Kitap

Ara

Okulumuz Biyoloji Öğretmeni Gökhan YILMAZ'ın Biyoloji dersine konuk olduk konumuz Mendel Yasaları...

Ara

Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, bilimsel çalışmalar doğrultusunda Hastalık Kontrol Önleme Merkezi (CDC) ve Avrupa Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi (ECDC) tarafından yapılan güncellemelerin, Türkiye tarafından anlık takibi yapılarak rehberlere entegre ediliyor.

Ara

Kovid-19 salgını baş gösterince milyonlarca öğretmen ve öğrenci, kendilerini uzaktan eğitimin içinde buldu. Bazı kurumlar aşinaydı, bazıları hazırlıksız yakalandı. Ancak marttan bu yana öğrenci, öğretmen, veli üçgeninde zorlayıcı anlar yaşandı. Bu süreçte eğitimi uzaktan yürütmek zorunda kalan öğretmenlerimize bazı tavsiyeler.

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle ilçemizde gerçekleşen programda:

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Orhan AKMAN  Atatürk Anıtına çelenk sundular.