Etiket Sonuçları: CELALETTİN TOPÇU ANADOLU LİSESİ

Kas

Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıldönümünde okulumuz öğretmen ve öğrencileri Anıtkabir ziyaretinde bulundular. Tarih Öğretmenimiz Murat DİNÇ ve İngilizce Öğretmenimiz Çağatay ŞEN'in koordine ettiği gezi 10 Kasım haftasında gerçekleştirildi. Ezine Celalettin Topçu Anadolu Lisesi olarak büyük önder Mustafa Kemal ATATÜRK'e saygımızı sunmaktan kıvanç duyuyoruz.

Haz

Okulumuzca yürütülen Erasmus+ okul eğitimi projesi kapsamında İngilizce Öğretmenimiz Ezgi CINDIR ve 6 öğrencimiz Hollanda'ın başkenti Amsterdam'da okul ziyaretinde bulundular. Öğrencilerimiz Amsterdam Maarstens College 'de Fen Bilimleri öğretmeni Erwin Meer ile deney çalışmaları ve fen bilimleri dersi yaptılar. Farklı kültürleri tanıyan ve yeni arkadaşlar edinen öğrencilerimiz yaşadıkları tecrüben oldukça memnun olduklarını belirtiyorlar. Erasmus+ projeleriyle uluslararası eğitim çalışmalarımız devam edecektir.

May

Öğrencilerimiz Gezi ve İnceleme Kulübü danışman öğretmenlerimiz Murat DİNÇ ve Davut BALCI'ın rehberliğinde Ege Kültür Turu kapsamında  Pamukkale, Hierapolis Antik Kenti ve Şirince Köyü'nü gezdiler. Tur esnasında ülkemizin dünyaca ünlü tarihi ve turistik yerlerini yerinde araştırma ve inceleme fırsatı bulduk.

May

Okulumuz 11. ve 12. sınıf öğrencileri Matematik Öğretmenleri Arzu ARISAL ve Burcu Zeynep AYAR rehberliğinde Kaz Dağları Matematik Köyü'nün Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Dardanos Yerleşkesi'nde gerçekleştirdikleri Kur Sistemi ile Pratik Matematik eğitimine katıldılar. Eğitimi Kaz Dağları Matematik Köyü'nün kurucusu Matematik Öğretmeni Fatih KARAYİĞİT gerçekleştirildi.

Öğrencilerimiz hocamızın sistemi ile TYT sınavında her sene sorulan sorulara farklı bir bakış açısı kazanmak adına 9:30 - 13-00 arasında etkileşimli ders aldılar. Eğlenceli geçen dersin ardından yerleşke piknik alanında piknik yaptılar. Ardından öğretmenlerimiz eşliğinde ok atma sporunu deneyimleyen öğrencilerimiz voleybol ve basketbol maçları yaptılar. Gezimiz Dardanos Yerleşkesi'nin muhteşem doğası eşliğinde deniz kenarında ve lavanta bahçesinde yürüyüş ile tamamlandı.