2021 HAZİRAN DÖNEMİ SORUMLULUK SINAV PROGRAMI...

ÖĞRENCİLERİMİZE ÖNEMLE DUYRULUR:

• Öğrenciler okulun web sitesinde yayımlanan sınav takvimi doğrultusunda sınav olacaklardır. Sınavlar okulda yapılacaktır. Öğrencilerimizin sınav takvimini dikkatlice incelemeleri, sınav tarih ve saatlerini doğru tespit etmeleri önemlidir.

• COVİD-19 pandemisi sebebiyle öğrencilerimizin okula MASKE takarak gelmeleri, okul bahçesinde ve içinde SOSYAL MESAFE ve HİJYEN kuralına uymaları zorunludur.

• ÖĞRENCİLERİMİZ SINAVLARA OKUL ÜNİFORMALARIYLA GELECEKLERDİR.

• Öğrencilerimizin sınav saatinden 15 DAKİKA ÖNCE okul bahçesinde SOSYAL MESAFE ve MASKE kurallarına dikkat etmek suretiyle hazır bulunacaklardır. Öğrencilerimizin sınav öncesinde HES kodlarını almaları ve okul idaresine bildirmeleri zorunludur. Öğrencilerimiz okul binasına MASKE KONTROLÜ ve VÜCUT SICAKLIĞI ÖLÇÜMÜ yapılarak alınacaklardır.

• Sınav süresi bir ders saatidir. (40 dakika)

• Öğrencilerimiz sınava gelirken kalem, silgi vb. bireysel eşyalarını getirmelidir. Bulaş riski dolayısıyla öğrenciler arasında kalem, silgi alışverişi yapılmayacaktır.

• Öğrencilerimizin yanlarında YEDEK MASKE bulundurmaları gerekmektedir.

• Öğrencilerimiz okul içinde değişik yerlere yerleştirilmiş dezenfektanları okula ve sınıfa her girişlerinde kullanmak suretiyle EL HİJYENLERİNİ sağlayacaklardır.

• Kendisinin ya da birlikte kaldığı aile bireylerinden herhangi birinin Covid-19'a yakalanması veya temaslı/yakın temaslı olması nedeniyle karantinaya alınan ve bu nedenle sınavlara belirtilen tarihinde katılamayan öğrenciler, durumlarını okul idaresine bildirecekler ve okul idaresi tarafından belirlenen bir tarihte ve gerekli sağlık tedbirleri doğrultusunda sınava alınacaklardır.

• Sınavlarını tamamlayan öğrenciler kişisel eşyalarını toplayarak okul içinde ve bahçesinde zaman geçirmeden okuldan ayrılacaklardır.

Öğrencilerimize girecekleri sınavlarda başarılar dileriz.

NOT: Öğrencilerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için sınav programını dikkatlice inceleyerek, programda belirtilen tarih ve saatlerde okulda hazır olmaları önemle rica olunur.

SINAV PROGRAMINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Yayın: 21.06.2021 - Güncelleme: 21.06.2021 15:07 - Görüntülenme: 542